Hirdetés

Dark Souls - Miyazaki nem hiszi el, hogy tényleg végig lehet játszani épségben

|

A Dark Souls sorozat fejese, Hidetaka Miyazaki szerint lehetetlen úgy végigjátszani az első részt, hogy a játékost egyszer se találják el.

Hirdetés

A Dark Soulst nagyon sokan, sokféleképpen végigjátszották már: volt, aki Guitar Hero kontrollerrel, és volt, aki a Twitch közösségével együtt. Egy srác úgy jutott el a végéig, hogy egyszer sem sérült meg, és ezt élőben közvetítette is.

Hidetaka Miyazakit, a játék atyját megkérdezték, mit gondol erről, és azt válaszolta, nem hisz a játékosnak, aki azt állítja, sikerült kapott találat nélkül végigjátszania. Úgy gondolja, lenyűgöző lenne, ha ez valakinek tényleg sikerülne, de hiába a még mindig visszanézhető videó, szerinte valami trükk van a dologban. Emellett viszont tetszik neki, hogy a játékosok milyen kreatívak tudnak lenni (lásd a fentebbi példákat), és az volt a célja, hogy valahogyan közösségi legyen az élmény, amit a Dark Souls kínál. Nem biztos, hogy pont így képzelte el, de végülis sikerült. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)