Hirdetés

Kedvenc játékaid történetei könyvekben

|

A Third Editions Books belekezdett saját Kickstarter kampányába, amivel új könyveik terjesztésére szeretnének adományokat gyűjteni.

Hirdetés

Ha szeretnél többet tudni a Dark Souls, a Zelda vagy éppen a Final Fantasy VII világáról, akkor tudunk ajánlani három kiváló könyvet. A Third Editions Books csapata szeretne összerakni egy igazi gamer könyvtárat, és ehhez a ti segítségetekre is szükségük van.

Játékok lore-ját feldolgozó könyveikből most három kötetre fókuszálnak, de továbbiakat is terveznek, ráadásul a fordítás és a terjesztés nem egy olcsó mulatság. A lelkes vállalkozók a közönség segítségét kérik az extra költségek fedezésére.

A srácok egyébként már több könyvet is összehoztak játéksztorikból, de a többségük nem fogyott túl jól, így jelenleg a Dark Souls, Zelda és Final Fantasy VII kötetekre koncentrálnak.

A Third Editions Books csapatnak jelenleg 100 000 euróra van szüksége a terveikhez. A kampány most indult, tehát még 29 nap van hátra, és jelenleg már több mint 18 ezer euró ül a kasszában. Ha szeretnétek, akkor itt ti is támogathatjátok őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)