Hirdetés

Darksiders 2: Deathinitive Edition - megnyitja az utat a Darksiders 3 felé

|

A Nordic Games jó okkal szerezte meg a Darksiders franchise jogait, nem véletlenül adják ki a Darksiders 2 felújított változatát is, a fejlesztők szerint ez csak a kezdet.

Hirdetés

A Nordic Games is felcsipegetett párat a THQ utolsó morzsáiból, így a Red Faction, a Supreme Commander és az MX vs ATV mellett rátették a kezüket a Darksiders franchise-ra is (tudtátok, hogy mindkettő epizód volt már GameStar teljes játék is?). Már akkor azt a nyilatkozatot hallhattuk tőlük, hogy jövőbeli terveikben nagy hangsúlyt kap a Darksiders II folytatása, ehhez viszont a második rész felújított változatán keresztül vezetett az út, lényegében így mérik fel a Darksiders 3 iránti érdeklődést. 

A Nordic Games executive producere, Reinhard Pollice a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban a Steamen: "A Darksiders 2: Deathinitive Edition csak a kezdet volt. Amióta megvettük a franchise jogait, keressük a lehetőségeket a Darksiders 3 elkészítésére. Ez a remaster egy módja annak, hogy újra a reflektorfénybe kerüljön a sorozat, ismét aktiváljuk a közösséget és hogy jobb kezdőpozícióba kerüljön a Darksiders 3." Egyelőre további konkrétumokat nem kaptunk a Nordic Games terveivel kapcsolatban.

Az újrakiadást egyébként az a Gunfire Games végezte, amely szinte teljes egészében az első két Darksiders játékot jegyző és azóta már megszűnt Vigil Games munkatársait foglalja magába. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)