Hirdetés

Darksiders III - az intró mesél a lovasok történetéről

|

A THQ közzétette a sorozat harmadik részének intróját, amiből egy kicsit bővebben megismerhetjük a folytatás történetét, és az egész világ alapköveit.

Hirdetés

A Darksiders III megjelenése már csak napokra van, de addig is a THQ még csepegteti az infókat és a videókat. Ma a játék intrójával leptek meg minket, ami az apokalipszis lovasairól mesél.

Hirdetés

A sorozat harmadik részében a düh lovasát irányítjuk, aki azért indul útra, hogy leszámoljon a hét főbűnnel. A The Charred Council hívja munkába Furyt, akinek aztán végig kell verekednie magát a pokol legmélyebb bugyrain, hogy elhozza az egyensúlyt a világ minden létsíkján, és megmutathassa, hogy bizony ő a legkeményebb lovas mind közül.

A Darksiders III megjelenése 2018. november 27-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)