Hirdetés

Darksiders - jön a remaster verzió?

|

A Darksiders 2: Deathinitive Edition nem csupán a Darksiders 3 felé nyithatta meg az utat, de az első felújított változatának is előkészíthette a terepet.

Hirdetés

Ha rangsorolnánk a legtöbbször kért videojátékos folytatásokat, a listán biztosan előkelő helyen szerepelne a Darksiders 3, ami csak a jogokat birtokló Nordic Games stúdión múlik. A Darksiders 2: Deathinitive Edition nem csak arra volt jó, hogy PlayStation 4-en újjáéljük a remek második részt, hanem arra is, hogy segítsen a Darksiders 3-nak jobb kezdőpozícióba kerülni, hogy újra reflektorfénybe kerüljön a sorozat (ebben mi is segítettünk a 2014/08-as GameStarral, amihez teljes játékként adtuk a Darksiders II-t). 

Azóta viszont nagy a csend a projekt körül, noha a készítők többször is a tudtunkra adták, hogy nagy dobásra készülnek. Kevésbé tartjuk valószínűnek, hogy a Darksiders első részének feltupírozott kiadását hype-olnák ennyire, ezért a GameFly által PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Wii U-ra listázott Darksiders Remaster jó eséllyel csak a felvezetés a Darksiders III leleplezéséhez. Mindhárom verziót október 25-re datálták.

A Nordic Games egyelőre nem nyilatkozott a fenti információk hitelességéről, viszont az említett adatlapok azóta szépen-csendben eltűntek, már nem elérhetőek. Ez talán csak jelent valamit, legalábbis mi nagyon szeretnénk, hogy jelentsen. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)