Hirdetés

Dawn of War III - teljes hosszában az E3-as küldetés

|

Az E3-as Dawn of War III pálya végigjátszását most elejétől a végéig megtekinthetjük a Relic fejesének narrálásával.

Hirdetés

A Dawn of War harmadik része egy igen ütős előzetessel érkezett meg, majd játékmenet videót is láthattunk az E3-on. A Pre-Alpha állapotban lévő játéknak ugyanezt a küldetését játszák le vágatlanul a fejlesztőcsapat vezérének, Phillip Boulle-nak kommentárja kíséretében.

Szó esik a Space Marine frakció egy irányítható hőséről, Gabriel Angelosról, aki elsőre egy igen egyszerű közelharci karakternek tűnhet, de neki is megvan a maga mélysége. Például az egyik képességével, mikor kalapácsával a földre suhintva sebzés okoz maga körül, a felé érkező lövedékeket is visszaveri. Így a kezdőknek és a tapasztalt játékosoknak is jó választás lehet. Ezen kívül a Titan és a fedezékrendszer használatáról is beszélgetnek egy kicsit.

Nektek hogy tetszik a legújabb Dawn of War?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)