Hirdetés

Days Gone - jól mutat a PlayStation 4 Prón

|

A Sony Bend akciójátéka is támogatni fogja az új PlayStation 4-et, most képen is megnézhetjük a felturbózott változatot.

Hirdetés

Az E3 egyik érdekes meglepetése volt a Days Gone, mely egy erősen sztorivezérelt vázra igyekszik felépíteni egy olyan akciójátékot, ami egy kicsit más irányba csavarja a zombis receptet. Természetesen ez a játék is támogatni fogja a PlayStation 4 Prót, a fejlesztők pedig meg is mutatták, hogy hogyan.

A játék fejlesztő Sony Bend a Twitteren osztott meg néhány képet, amin megnézhetjük, hogy mi várja azokat, akik beruháznak az új konzolra. Igazából a játék már az alap PlayStation 4-en sem volt éppen egy csúnya darab, de azért nem mondhatnánk, hogy éppen árt neki az a kis plusz, amit a PlayStation 4 Pro hardvere nyújt.

Az alábbi videóban pedig az egyik fejlesztő egy kicsit beszél arról, hogy milyen új lehetőségeket tartogat a fejlesztők számára az, hogy a PS4 Próval dolgozhatnak:

A Days Gone megjelenés egyelőre nem ismert, de várhatóan csak PlayStation 4-re fog megjelenni. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)