Hirdetés

Days Gone - azok a zombik nem is zombik

|

Megszoktuk már, hogy ahány franchise, annyiféleképpen kerülik el a "zombi" megnevezést a készítők. A Days Gone hordáiban viszont tényleg nem zombik lesznek.

Hirdetés

Lassan elfogynak a szinonimák az élőholtakra, a játékvilág aktuális kedvenc ellenségeire. Hívták már őket sétálóknak, fertőzötteknek, de zombiknak aránylag kevésszer.

A Days Gone gameplay videójában láttuk, ahogy a főszereplő géppuskával darálja le a felé özönlő lényeket, akik látszólag bizony zombik voltak. A sztori szerint ugyanakkor ők nem élőholtak, hanem élő emberek, akiket egy ismeretlen fertőzés vaddá változtatott, de nem ölt meg. Különböző típusúak vannak más-más szükségletekkel és viselkedéssel, amit az időjárás és a környezet is befolyásol. A végleges játékban valószínűleg erősebbek lesznek, mint amilyennek a gameplay videóban tűntek. Kezdetben nem fogjuk tudni őket darálni, óvatosnak kell lenni, viszont mindig kereshetünk alternatív útvonalakat, kevesebb veszéllyel.

A Days Gone egyelőre ismeretlen időpontban jelenik meg, várhatóan csak PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)