Hirdetés

DayZ - sokkal jobban fut, ha felteszed az új frissítést

|

Megérkezett a DayZ egy elég fontosnak számító frissítése, a 0.60-as patch telepítése után rengeteget javul a játék teljesítménye ugyanazon a gépen.

Hirdetés

Bár a túlélőjátékok rajongói közül rengetegen otthagynak egy-egy játékot és a következő népszerű címhez vándorolnak át, a DayZ így is egész sok gamert tudott megtartani. Ők pedig valószínűleg örülni fognak neki, hogy a Bohemia egy elég fontos mérföldkövet ért el az 1.0-ás verzióig vezető úton.

A néhány napja élesített 0.60-as frissítés legfontosabb újdonsága, hogy az eddigi DirectX 9-es kliens mellé egy új, DirectX 11-es mód is érkezett, aminek hála Chernarus teljesítmény szempontjából leginkább problémás régióiban is sokkal gyorsabban fut a játék.

A DayZ immár Dean Hall nélkül dolgozó csapata erről egy érdekes összehasonlító videót is kiadott, de az a rajongói videó talán egy fokkal látványosabb, amin egymás mellett láthatjuk ugyanazokat a területeket szaggatással és anélkül a Dx9-es és 11-es változatokban.

A frissítés egyébként rengeteg más változást hozott, ezekről a két patch note-ot itt találtok meg, de ezek elég nyers formában tartalmazzák a változásokat, szóval elég sokéig tart kibogozni belőlük az érdemi információkat.

T kitartotok még a DayZ mellett, vagy már letettétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)