Hirdetés

DC Universe Online - most már még többen játszhatják

|

Végre már a Microsoft konzoljának tulajdonosai is belekezdhetnek a DC ingyenes szuperhősös MMO-jába.

Hirdetés

Mindössze egy Xbox Live Gold előfizetésre lesz szükségetek, ha ki szeretnétek próbálni a DC Universe Online-t, hiszen Xbox One-on is free-to-play pénzügyi modellel jelent meg a képregényes MMO.

A DC Universe Online eredetileg PC-re és PlayStation 3-ra jelent meg még 2011-ben. A játékban szuperhősöket és gonosztevőket egyaránt alakíthatunk. Metropolis és Gotham City városait később már PlayStation 4-en is megvédhettük a bűnözőktől, vagy éppen káoszba taszíthattuk, ha a gonosz oldalt választottuk. Mióta a DC Universe Online átváltott a free-to-play modellre, a játékban végigtolható Epizódokat és a Legendás karaktereket (akiket PvP meccseken használhatunk) már külön kell megvásárolni, illetve elő is lehet fizetni a játékra, ekkor minden azonnal elérhető. Az Xbox One-os verzió megkapott minden tartalmat, ami ezidáig bekerült a DC Universe Online-ba. Feljebb megnézhetitek a megjelenés kapcsán kiadott hangulatos előzetest is.

Szerintetek meddig maradhat még életben a DC Universe Online?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)