Hirdetés

Dead Island 2 - megvan az új fejlesztőcsapat

|

Miután a Yager és a Deep Silver útjai szétváltak, fejlesztők nélkül maradt a Dead Island 2. Most viszont megvan az új jelölt, és nem találnátok ki, kire esett a választás.

Hirdetés

A Techland valószínűleg nem sajnálja, hogy a Dead Island sorozat már nem hozzá tartozik. A csapat vígan elél a Dying Light eladásaiból, és valószínű, hogy még egy darabig nem is fog mással foglalkozni. Talán a Hellraiddel.

A Deep Silver, miután összekülönbözött a Spec Ops: The Line-t is készítő Yagerrel, új csapatot keresett a Dead Island 2-nek. A tökéletes jelölt végül a Sumo Digital lett, ami az utóbbi években leginkább exkluzív játékoknál segített be (Forza Horizon 2, LittleBigPlanet 3, Xbox Fitness), kézikonzolos és mobilos portokat készített (Sonic & All-Stars Racing játékok, F1 2011), illetve jelenleg a Crackdown 3-mal foglalkozik. A sajtóközleményben a Koch Media vezetője, Klemens Kundratitz azt nyilatkozta, hogy a Sumo kreatív ötletekkel és kiváló elképzelésekkel állt elő, így egyértelmű volt, hogy ők a legjobb választás.

További részleteket később árulnak el. A Dead Island 2 megjelenését eredetileg 2016-ra tervezték, de valószínű, hogy csúszni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)