Hirdetés

Dead Island 2 - törölték a játékot?

|

Lehet, hogy semmi nem lesz már a Dead Island 2-ből, de az is lehet, hogy teljesen újrakezdik az egészet. A fejlesztőcsapat leváltása után most eltűnt a játék Steam oldala.

Hirdetés

Miközben a Techland boldogan dolgozik két új játékon, melyek egyike a Dying Light 2 is lehet, az egykor hozzájuk tartozó Dead Island sorozat jövője továbbra is kérdéses. A jogok a Deep Silver kiadónál vannak, és legutóbb akkor hallottunk a projektről, amikor a Sumo Digital átvette a fejlesztés feladatát a Yagertől.

Azóta teljes csend. A Steam oldal törlését látva két dolog lehetséges: az egyik, hogy a projektet teljesen törölték, és elengedhetjük az egészet úgy, ahogy van, a másik, hogy átgondoltak mindent, és annyit változtattak rajta, hogy érdemes inkább később (akár az idei E3-on) újra bejelenteni.

Ezt simán megtehetik, mivel az E3 2014-es traileren, illetve egy gameplay-en kívül nem láttunk többet a játékból. Örülnénk azért, ha olyan lenne, amilyennek eredetileg szánták, de egy újrakezdés egy ilyen problémás fejlesztésnél teljesen logikus döntés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)