Hirdetés

Dead Island: Retro Revenge - ez most mi is lesz?

|

Nagyon úgy fest, hogy egy új Dead Island játék bejelentésére számíthatunk, ami nem a második résznek tűnik, hanem valami újdonság lesz.

Hirdetés

Igazán ráférne már a gatyába rázás a Dead Island franchise-ra, hiszen mióta a Techland a Dying Light-tal van elfoglalva, azóta haldoklik a széria. A Dead Island 2-t egy ideig a Spec Ops: The Line fejlesztői készítették, ám őket kitette a Deep Silver és azóta tudomásunk szerint parkolópályán rostokol a projekt, miközben megjelent két spin-off: a gyengére sikerült Escape Dead Island és a MOBA-stílusú Dead Island: Epidemic, ami azonban kudarcba fulladt. Decemberben már az első rész felújítását is pletykálták, azonban azóta síri csend és hullaszag honol. A szó nem zombis értelmében.

Az ausztrál korhatár-besorolást végző bizottságnak hála viszont idő előtt megtudtuk, hogy mire készül a Koch Media (a Deep Silver anyavállalata), ugyanis felbukkant a multiplatformnak nevezett Dead Island: Retro Revenge adatlapja az adatbázisukban, amelynek jelen pillanatban csak a címét és a fejlesztőcsapatát ismerjük.

Ez utóbbi egy indie csapat, a kanadai Empty Clip Studios, ami korábban csak kisebb játékokat készített (Groovin' Blocks, Glow, Symphony), így nem lehetetlen, hogy csak egy újabb mellékszálról van szó egy teljes értékű rész helyett. 

Természetesen többen is megkeresték a Deep Silvert azzal kapcsolatban, hogy milyen játékot takar a titokzatos Dead Island: Retro Revenge név, azonban a cég szóvivője nem kívánt nyilatkozni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)