Hirdetés

Dead Island: Retro Revenge - már külön is beszerezhető

|

A kicsinosított Dead Island játékok mellé bónuszként járó, 2D-s oldalnézetes spin-off, a Dead Island: Retro Revenge már a kollekció nélkül is elérhetővé vált.

Hirdetés

Bár legszívesebben már a Dead Island 2-ben zúznánk az élőhalottakat, a projekt bizonytalan állapota miatt egyelőre be kell érnünk a Dead Island és a Dead Island: Riptide ráncfelvarrott verzióit kínáló Dead Island: Definitive Collection kiadással.

Az 1080p-ben és 30 fps-sel futó felújított játékok, valamint az összes DLC mellé a Deep Silver hozzácsomagolt egy 16-bites, oldalra scrollozós, hack 'n' slash-eket idéző akciójátékot, a Dead Island: Retro Revenge-et is, amelyben egy némileg Jack Blackre hasonlító főszereplővel kell megritkítanunk a zombik és rosszarcok végeláthatatlan sorát különleges fegyverekkel és még különlegesebb kombókkal. Mindezt pusztán azért, mert a zombiapokalipszis kellős közepén meglovasították a kocsiját és a macskáját is.

Ez bizony vért kíván és ti is belevághattok a Dead Island: Retro Revenge őrült kampányába, immáron nem csak a kollekció részeként, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)