Hirdetés

Dead Rising 2 - Előre hozott európai megjelenés

|

Október helyett már szeptember végén nekünk esik pár ezer zombi a Szerencse Városában

Hirdetés

Maga a Capcom sem tudja már, hogy mikor is lenne érdemes megjelentetni a töménytelen mennyiségű zombijáról híres Dead Rising 2-t.

Míg legutoljára egy októberi Dead Rising 2 halasztásról tudtunk beszámolni, most a kiadó visszalépve párat mégis szeptemberben adja majd ki a játék Európának szánt változatát. Felejtsük hát el október elsejét és írjuk fel helyette szeptember 24-ét, mint a nagy össznépi zombulás napját. Más helyek a világban nem kaptak ennyi kedvezményt. Az USA-ban szeptember 28, míg japánban 30 az új dátum. A Dead Rising 2 felvezetése a Case Zero augusztus 31-én válik majd elérhetővé, kizárólag Xbiox Live-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)