Hirdetés

Dead Rising 4 - így végezz közel ezer zombival öt perc alatt

|

A Comic-Con 2016 helyszínén többek között a Dead Rising 4 is játszható volt és a vállalkozó kedvű játékosok megpróbálhattak teljesíteni egy különleges és szórakoztató kihívást.

Hirdetés

Újult erőre kapott a Dead Rising franchise. Június végén debütált az Endgame című film (a Watchtower folytatása), majd az idei E3-on bejelentették az átmenetileg Windows 10 és Xbox One exkluzív Dead Rising 4-et is, nemrég pedig a Dead Rising 1, 2 és a Dead Rising 2: Off the Record újrázását jelentették be. 

Noha utóbbi nem volt játszható a San Diegó-i Comic-Conon, szerencsére a Dead Rising 4 igen és azok, akik a helyszínen nem riadtak meg egy komolyabb kihívástól próbára tehették tehetségüket vele. Nem kevesebb, mint ezer zombit kellett levadászniuk bármilyen formában, méghozzá mindösszesen öt perc leforgása alatt. Az egyik YouTube felhasználó, egy bizonyos The BGB lefilmezte a saját próbálkozását, amelynek során 987 császkálót küldött újfent a másvilágra a Windows 10-es verzióval játszva. 

A Dead Rising 4 megjelenés december 6-án várható PC-re és Xbox One-ra. Csak szerintünk néz ki Frank West a felvételen úgy, mintha Phil Spencer lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)