Hirdetés

Dead Rising 4 - szelfizés és lángszórós fűnyíró a kiszivárgott videóban

|

Újabb videóanyag került elő az E3-on bejelentett Dead Rising 4-ből, amiben eddig nem látott járműveket is szemügyre vehetünk.

Hirdetés

Az E3-as bejelentő előzetes után egy 14 perces gameplay videóban mutatták be, hányféle mód lehet majd zombikat öldökölni a Dead Rising legújabb részében. Az is kiderült, hogy az Xbox One-ra és Windows 10-re bejelentett zombiaprítós játék később más platformokra is ellátogathat. De akadnak új érdekességek is!

Az alábbi kiszivárgott videóban a játékot a fejlesztés egy korai szakaszában láthatjuk, szóval messzemenő következtetéseket azért még nem szabad leszűrni a Dead Rising 4 minőségével kapcsolatban. Az mindenesetre biztos, hogy helyszíneket pillanthatunk meg, láthatjuk hogyan is működik maga a fényképezés és a szelfizés, és olyan összekalapált járgányt figyelhetünk meg robogás közben, mint a lángszórós fűnyíró tricikli.

Ezen kívül a bejárható terület térképének egy részét is szemügyre vehetjük.

Nektek hogy tetszik eddig a Dead Rising 4?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)