Hirdetés

Dead Rising 4 - ünnepi a hangulat az utolsó trailerben

|

Van a Dead Rising 4 zsákjában minden jó, Frank West, exosuit és véres hó. Több trailer már nem lesz, nézzétek meg ezt.

Hirdetés

Tetőtől talpig vörös, megbünteti a rosszakat és december 6-án jön. Ki az? Természetesen Frank West, aki karácsony idején ismét plázázni megy, hogy ajándékot osztogasson az élőhalottaknak: ki golyót kap a fejébe, ki pengét a hátába, míg másokat a szeretet tüze éget.

Aki ismeri a korábbi Dead Rising részeket (vagy éppen pótolja őket a Triple Packkal), az jól tudja, hogy milyen őrültségekre számíthat a Dead Rising 4-től, elvégre a Capcom Vancouver megmutatta már, hogy akár exosuittal és karácsonyi édességekkel is apríthatjuk a zombisereget. A játék launch trailerében is ezt a vonalat erősítik egy kandallótűznél felolvasott, véres esti mesével, amit inkább ne mondjatok el gyerekeknek lefekvés előtt. 

A Dead Rising 4 megjelenés december 6-án várható Windows 10-re és Xbox One-ra. Akár kooperatívan is játszhatjuk majd, de csak egy külön ennek szentelt módban, nem a kampányt

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)