Hirdetés

Dead Rising 4 - ezért nem fognak időre menni a küldetések

|

A Dead Rising 4 fejlesztői úgy döntöttek, hogy a sorozat egyik visszatérő mechanikájától megszabadulnak a negyedik részben.

Hirdetés

Az idei E3-on kiderült, hogy a Dead Rising 4 folytatja a nagy sikerű japán zombis sorozatot, viszont a fejlesztők elárulták, hogy megszabadultak valamitől, ami már sokakat eltántorított ezektől az egyébként kiváló játékoktól - ez pedig nem más, mint az időkorlát. A korábbi részekben ugyanis volt egy időzítő, ami ha lejárt, a játék véget ért.

A játék vezető producere, Bryce Cochrane egy interjúban magyarázta meg, hogy miért döntöttek így a negyedik rész esetén, persze a válasz nem igazán meglepő:

"Azért döntöttünk emelett, mert azt szeretnénk, hogy a játékosoknak ne kelljen az idő miatt aggódnia. Ha szeretnél zombikat öldökölni, megteheted. Ha a kampányt akarod követni, arra is van lehetőséged."

A többjátékos módban persze továbbra is vannak időzítők, mert ettől a fejlesztők még szeretik ezt a rendszert, de az egyjátékos kampányban azt akarják, hogy a játékosoknak legyen lehetősége alaposan felfedezni a világot:

"Az egyjátékos módban nem akartunk senkit fölösleges nyomás alá helyezni. Azt szeretnénk, ha a játékosok felfedezhetnék a világot anélkül, hogy közben úgy éreznék, hogy valaki folyamatosan pisztolyt fog a fejükhöz és kapkodniuk kell."

Nektek hogy tetszik az ötlet? Szeretitek a sorozat korábbi darabjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)