Hirdetés

Dead Rising 4 - ezt tudja a Season Pass

|

A Dead Rising 4: Deluxe Edition egy szezonbérlettel együtt érkezik és már azt is részletesen megtudtuk, hogy milyen plusz tartalmakat kapunk a különleges kiadás mellé.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy a Dead Rising 4-hez is szerezhetünk majd be Season Pass tartalmakat, többek között sztoriküldetéseket és mini golfot is, hogy fokozhassuk az őrületet.

A körülbelül 7000 forintba kerülő szezonbérletet különállóan és a most leleplezett Dead Rising 4: Deluxe Edition részeként is beszerezhetik az érdeklődők, amely összesen három csomagot tartalmaz. A Stocking Stuffer Holiday Pack a nevéhez hűen ünnepi kosztümökkel, fegyverekkel, járművekkel és zombikkal bővíti ki az alapjátékot. A Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golfban három haverral együtt űzhetjük a népszerű sportot, csakhogy zombihordákkal fűszerezve, véres módon.

A legérdekesebb mindhárom közül azonban a pusztán csak Frank Rising névre hallgató sztori DLC, amelyben hősünk megfertőződött és mielőbb meg kell találnunk számára az ellenszert. A dolgunkat nehezíti majd, hogy időre megy a feladat, ráadásul közben az emberek egyre gyanakvóbbá válnak velünk szemben, míg az élőhalottak folyamatosan eszesebbek lesznek.

A Dead Rising 4 december 6-án jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re. Szerintetek megéri? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)