Hirdetés

Dead Rising 4 tesztek - zombik a Mikulás puttonyában

|

Holnap érkezik a Dead Rising 4, így annak rendje és módja szerint ki is kerültek az első pontszámok a netre. Lássuk, van-e még erő a szériában.

Hirdetés

A hétvégi PlayStation Experience-en láttuk, hogy a Sony továbbra is elképesztően erős exkluzív címekkel készül, és csak drukkolni tudunk a Microsoftnak, hogy hasonlóan szerepeljenek a saját címeik, amelyek közt azért volt pár felejthető az elmúlt időszakban.

HP és Csirke már agyonvertek néhány száz zombit a Dead Rising 4-ben, így hamarosan a mi tesztünket is olvashatjátok majd, addig is azonban szemezgessetek a nemzetközi sajtó által megszült pontszámokból:

Attack of the Fanboy - 9/10

Gaming Trend - 9/10

Game Informer - 8.8/10

The Games Machine - 8.1/10

IGN - 8.1/10

Lazygamer - 8/10

GamesRadar+ - 8/10

The Jimquisition - 8/10

Destructoid - 7.5/10

Gaming Nexus - 7/10

GameSpot - 7/10

GamesBeat - 60/10

Trusted Reviews - 4/10

30 teszttel a háta mögött a Dead Rising 4 75 ponton áll Metacriticen, amiből arra következtethetünk, hogy a Capcom nem váltotta meg a világot, de azért egy egész vállalható címet tettek le az asztalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)