Hirdetés

Dead Rising 4 - Frank West plázázni megy az új trailerben

|

Még idén megérkezik a Dead Rising-sorozat legújabb része, amiben visszatér egy ismerős arc és egy ismerős környezet.

Hirdetés

A Capcom az idei E3-on jelentette be a Dead Rising 4-et, melyben nem csak a bevásárlóközpontos helyszín tér vissza korábbról, de a főszereplő is ismerős lesz majd, hiszen az első részhez hasonlóan ismét Frank Westet irányítjuk, habár nem az eredeti szinkronszínész szólaltatja meg.

Persze ez nem jelenti azt, hogy semmiféle újdonságra nem érdemes számítani a negyedik részben, hiszen ahogy a Capcom által kiadott legújabb trailerben is láthatjuk, rengeteg őrületes fegyver és jármű áll majd rendelkezésünkre, a nagyon menő exoskeletonról már nem is beszélve.

Természetesen mivel 2016-ot írunk, ezért nem csak lövöldözhetünk, de szelfiket is csinálhatunk az élőhalottakkal, akik ezt nem biztos, hogy tudják értékelni, de mi azért jót szórakozhatunk rajta.

A Dead Rising 4 megjelenés december 6-án várható Windows 10-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)