Hirdetés

Dead Rising - hamarosan érkeznek a felújított részek

|

A sorozat tizedik évfordulójára nem csupán új Dead Rising játék érkezik, hanem a sorozat korábbi epizódjait is újraélhetjük modern platformokon, ráadásul Frank West legújabb kalandjáig akár végezhetünk is az eddigi részekkel.

Hirdetés

A nem túl komolyan vett zombidarálás rajongói valószínűleg alig várják már a Dead Rising 4 decemberi megjelenését, de addig is múlathatjuk az időt Frank West társaságában. A Capcom ugyanis az első rész tizedik évfordulóját megünnepelve ismét kiadja a klasszikus részeket.

Így digitális formában az eredeti Dead Rising, Dead Rising 2 és a folytatás Off the Record című bővítménye is megjelenik majd Xbox One-ra, PlayStation 4-re, ahogy PC-n is újra kiadja az első részt a Capcom. A játékok felújításáról csak korlátozottan van szó, csupán a modern környezethez igazították őket a készítők, ami azt jelenti, hogy konzolon 1080p-ben, 60 FPS-sel játszhatunk majd a korábbi Dead Rising részekkel, míg PC-n akár 4K-s felbontást és másodpercenként 144 képkockát is kaphatunk.

Emellett modern kontrollerekre szabták az irányítást és az összes DLC-jelmez is az újracsomagolt játékok részét képezi, erre az élményre pedig már nem is kell sokat várnunk. Ugyanis a kiadó nemrég kitűzte a megjelenés napját, egész pontosan szeptember 13-ára, így majdnem három hónapunk lesz kipörgetni őket a Dead Rising 4 rajtja előtt.

Ti előveszitek majd ismét a régi Dead Rising részeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)