Hirdetés

Dead Rising - megvan a remasterek megjelenési dátuma?

|

Az már biztos, hogy a korábbi Dead Rising játékok hamarosan új platformokra jönnek. Most valószínűleg kiderült, mikor.

Hirdetés

A Capcom nem szeret megjelenési dátumokat bejelenteni, inkább hagyja, hogy minden kiszivárogjon. Pletykából tudjuk, hogy a Dead Rising 4 december 6-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, és most egy szivárgásnak köszönhetően ismerhettük meg a korábbi játékok One-os megjelenési dátumát is.

Az Xbox Store-on a Dead RisingDead Rising 2, a Dead Rising: Off the Record, valamint az ezeket tartalmazó Triple Pack termékadatlapján már a szeptember 13-ai dátum szerepel. Nem tudjuk, a Capcomnak erre is van-e exkluzivitási megállapodása, vagy a PC-s és a PS4-es verziók is ekkor jönnek, de ezzel megvárjuk inkább a bejelentést. Valószínűleg nem szórakoznak ilyesmivel, semmi értelme nem volna. Várjuk a Capcom közleményét, addig is rajzoljátok be a naptárba ceruzával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)