Hirdetés

PlayStation 4-re jön az első Dead Rising?

|

A Dead Rising 4-et ugyan a Microsoft előadásán jelentették be, de a PlayStationös játékosok most egy kicsit jobban örülhetnek a franchise-zal kapcsolatos híreknek.

Hirdetés

Az első Dead Rising még Xbox 360-exkluzív volt, a második rész, valamint annak önálló kiegészítői már PS3-ra és PC-re is megjelentek, aztán a harmadikat ismét csak a Microsoft platformjain játszhattuk. A sormintát folytatva a Dead Rising 4 ugyan az Xbox One-os és a PC-s változathoz képest kicsit később, de jön majd PS4-re.

Vele együtt, vagy talán kicsit előbb megérkezhet az első rész is a Sony jelenlegi konzoljára. Az Exophase honlapján felbukkant a trófealista, melyen 51 trófea szerepel, és ezek nevei, illetve a megszerzésükhöz szükséges tennivalók megegyeznek a 360-as változat achievementjeinél látottakkal, a képek viszont teljesen újak. Ez utóbbi miatt esélyes, hogy nem egy hiba miatt van a játék PS4-esnek jelölve az oldalon.

Az igazat megvallva csak akkor van értelme egy újrakiadásnak, ha a grafikán és néhány játékelemen is fejlesztenek, javítanak, mert a már idén tíz éves játék nem öregedett szépen. 

Várjuk a Capcom bejelentését, de addig is készítsétek a helyet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)