Hirdetés

Dead Rising remaster - nem a Capcom fejleszti, új képeket kaptunk

|

A Capcom egy lengyel csapatra bízta a Dead Rising játékok felújítását, és látva korábbi munkájukat, nem kell aggódnunk.

Hirdetés

Várhatóan szeptemberben jelenik meg a Dead Rising, a Dead Rising 2 és a Dead Rising: Off the Record kicsinosított változata PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mindhárom játékra ráfér a felújítás, és reméljük, nem csak a grafikán, az irányításon és a mechanikákon is faragnak egy kicsit.

A Capcom nem beszél sokat róla, de a kiadó most legalább azt elárulta, hogy nem belső csapat, hanem két külső stúdió készíti a remastereket. Az első rész a lengyel QLOC-nál van, amely a DmC: Devil May Cry Definitive Editiont is jegyzi, a második és annak önálló kiegészítője pedig a Mercenary Technologynél, akiknek a God of War 3 Remasteredet, illetve a Call of Duty: Black Ops 3 PS3-as és Xbox 360-as verzióját köszönhetjük. Utóbbi nyilván semennyire nem mérvadó most, de a többinél mindketten jó munkát végeztek, úgyhogy most is bizakodunk. A képek alapján nem lesz rossz, de azért olyan őrületes változásokra sem kell számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)