Hirdetés

Dead to Rights: Retribution - június elsején DLC érkezik

|

A Volatile játéka épphogy csak megjelent, már érkezik hozzá az első DLC is.

Hirdetés

Méghozzá nem is akármilyen tartalommal bír a Dead to Rights: Retribution első kiegészítője, mely a GAC Pack névre hallgat.

A csomag megvásárlása esetén két új játékmódot kapunk, ezek közül az egyik az Assault on the 87th Precinct, melyben más szemszögből élhetjük át Jack és Shadow kalandjait: egész pontosan mi leszünk az ellenfél. Háromféle karakter közül választhatunk, ezek a Brawler, a GAC mesterlövész, vagy a Tank. Célunk átvenni a hatalmat a Grant City Rendőrség épületén. A másik játékmód a Riot Control Mode, melyben hősünkre és hűséges kutyájára ellenfelek milliói özönlenek, akiket visszaverve pontokat és Achievementeket kapunk, melyek a játék ranglistájára kerülnek. Az előrendelőknek adott Jack Pack és Shadow Pack is a csomag részét képezi, ezek ruhákat tartalmaznak.

Van még egy "noir" mód, amelyben három szín dominál: a fekete, a vörös, és a fehér. A Dead to Rights: Retribution első DLC-je június elsején érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra, és 5 dollárba, vagy 400 MS pontba fog kerülni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)