Hirdetés

Csodás képek a Deadpool játékból

|

Deadpool nem egy békeszerető fajta. Mutatunk pár kedvcsináló képet, és csöpög némi infó.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált a Marvel univerzum egyik legfurcsább karaktere. Nem meglepő, hogy a játékipar is felfigyelt rá, készül is belőle játékadaptáció, amit a High Moon Studios fejleszt. A játékmenet tekintetében nem kell túl bonyolult dolgokra számítani: külső nézetes akció játék kombókkal, látványos harcokkal. Több ismert szereplő is felbukkan majd a történetben, többek között Wolverine és Domino.

A távolsági és közelharci fegyvereinket is bevethetjük, miközben odavetjük a képregényekben valaha leírt leglazább szövegeket, ezzel már talán meg is jön a hangulat. A játék Unreal Engine 3-mal fut, így a látvánnyal nem lehet probléma, sem Xbox 360-on sem PS3-on. Néhány kedvcsináló kép a most megjelent képeken is leshető, nekünk eléggé tetszik így elsőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)