Hirdetés

Dead or Alive Xtreme 3 - új trailer a legfrissebb játékmódról

|

A legújabb frissítéssel bővült a Dead or Alive Xtreme 3: immár elérhető lett a photo mode, amiről a Koei Tecmo meg is osztott egy trailert.

Hirdetés

A napokban jelent meg a Dead or Alive Xtreme 3 legújabb frissítése, az 1.10-es sorszámú patch. Apróbb javítások mellett új játékmóddal bővült az alapjáték, a Photo Paradise-zal.

A Koie Tecmo természetesen rögtön megosztotta a hivatalos YouTube csatornáján a mód trailerét, amiben a lengén öltözött lányok megcsillogtatják modelltudásukat.

A Photo Paradise-ban az összes karakter elérhető, és úgynevezett pózkártyákkal lehet bővíteni a repertoárt. Aki nem érné be az alap mozdulatokkal, azok akár vásárolhatnak is ilyen kártyákat, hogy minél több és jobb képet csinálhassanak.

A játék csak Ázsiában elérhető, egyelőre arról nincs infó, hogy a Koei Tecmo a nyugati piacot is megcélozná az extrém strandröplabdával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)