Hirdetés

Death Stranding - Kojima továbbra is rébuszokban mesél a játékról

|

A Death Stranding címe és előzetese okán is jó néhány kérdés üthette fel a fejét a játékosokban. Kojima beszélt kicsit készülő játékáról, de most is leginkább csak sejtelmes utalásokat kaptunk.

Hirdetés

A Metal Gear Solid játékok atyja miután otthagyta a Konamit, saját fejlesztő stúdiót alapított. Sokan várták azóta, hogy mikor rukkol elő valamivel, a nagy bejelentés pedig az E3-on meg is történt, kikerült az első előzetes a most készülő játékából, ami a Death Stranding nevet viseli.

Kojima elmesélte, hogy a játék elsősorban a kapcsolatkora épít majd. Egy botos-köteles hasonlattal már korábban is kifejtette, hogy nagyjából mire is gondol. Elmondása alapján új játékában minden mindennel összefüggésben lesz, még a játékosok is kapcsolódni fognak egymáshoz. A többjátékos módról mindössze annyit mondott, hogy ez is egy teljesen új rendszer lesz, annyi mindenesetre biztos, hogy kapcsolatba léphetünk másokkal is.

Maga a cím, a Death Stranding utal a zátonyra futásra (stranding), és a szálakra is (strands), amik összekötik az embereket, avagy ahogy összekötik az életet a halállal. A halállal kapcsolatban pedig elmondta, hogy a videojátékokban az elmúlt 35 évben a játékos halála után egy negyedcentes bedobásával visszatért a játékba, ő viszont vinne ebbe az egészbe egy kis csavart.

Beszélt arról is, hogy miután a Konaminál mindig a Metal Gear Solid széria volt a prioritás. Elmondása alapján nagyon jó érzés, hogy most hogy egy teljesen új játékon dolgozhat.

Sejtelmes utalásokból egyre többet kapunk, de még mindig nagyon távol vagyunk attól, hogy tényleg tudjuk, mi is lesz a Death Stranding. Nektek van ötletetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)