Hirdetés

PlayStation Experience - ott lesz Hideo Kojima és a Death Stranding is

|

Kiderült, ki tartja a PlayStation Experience korábban titokban tartott előadásainak egyikét. Hideo Kojima és csapata szombaton beszél majd háromnegyed órán át készülő játékukról.

Hirdetés

Mivel a Death Stranding még nagyon messze van a megjelenéstől, az újjáalakult Kojima Productionstől egyelőre csak elég homályos infókat kaptunk a játékról. Talán szombaton, az idei PlayStation Experience alkalmával egy kicsit okosabbak leszünk.

Eddig ugyan nem szerepelt a játék a Sony hivatalos programjában, a stúdió nemrég megosztotta Twitter-fiókján, hogy a korábban ismeretlen témájú előadások közül az egyik bizony a Norman Reedus főszereplésével készülő játékról szól majd. A pontos időpont december 3-a, magyar idő szerint este 10 óra. Nem sokkal korábban egyébként Tim Schafer, később pedig a Street Fighter producere, Ono Yoshinori is előad, de Kojimáék előtt és után közvetlenül még így is egy-egy ismeretlen programpont áll.

Ti melyik játékkal kapcsolatos újdonságokra vagytok kíváncsiak az idei PSX kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)