Hirdetés

[DEMO] Rapid Gunner

|

Akad közületek valaki, aki rendőr szeretne lenni? Akkor ez a Ti programotok! Bár én inkább úgy mondanám, mindenki próbálja ki, aki egy kicsit is meg szeretné tudni, milyené érzése fegyverrel a kézben kiképzőpályán téblábolni. Na jó, inkább maradjunk annyiban, hogy az próbálja ki, aki akarja :) Szóval ez egy ilyen "céllövöldés" játék. Lényegében FPS, és ráadásul ultrarealisztikus, sőt még van fegyvered is meg minden. Elég gyorslövetű, hiszen csak 25 percig engedi a játékot (mert hogy demó...), de ezt egy kulcs megvásárlásával könnyedén fel lehet oldani. Az érdeklődőknek erre tessék, és itt addig is szemlézhettek néhány képséget.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)