Hirdetés

Desert Bus - készül a folytatás, valószínűleg VR-támogatással

|

A világ egyik legunalmasabb játékának segítségével többször is sikerült rengeteg pénzt összegyűjteni jótékonykodásra, ezért az eredeti készítő - a Gearbox vezetőjével közösen - már dolgozik az új változaton.

Hirdetés

A Desert Bus nem egy különösen jó játék, sőt, talán épp a "jó" ellenkezője. Egy buszt kell elvezetni egy teljesen egyenes úton Tusconból Las Vegasba, valós időben. 

Mint minden, valamilyen okból kicsit is érdekes játékot, ezt is felkapták a streamerek, és adománygyűjtések során több mint 3 millió dollárt sikerült összeszedni. Penn Jillette, az eredetit készítő Penn & Teller tagja legfrissebb podcastjében bejelentette, hogy a Gearboxot vezető Randy Pitchforddal közösen dolgozik a folytatáson. "Ez egy hatalmas dolog. Készítünk egy új Desert Bust, kizárólag jótékonysági célra, hogy a szervezetek adománygyűjtésre használhassák." - mondta. "Dolgozunk más játékokon is. Egy csomag lesz; számos emberrel beszélünk róla. Valószínűleg platformfüggetlen lesz, és alighanem támogatja majd az Oculus Riftet és a PlayStation VR-t."

Akinek van szabad nyolc órája, alább megnézheti a teljes menetet, vagy kipróbálhatja a játékot böngészőből ezen a linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)