Hirdetés

Destiny - bejelentés előtti pletykák

|

Alig egy nap múlva minden kiderül a Bungie új játékáról, a verebek mégsem nyugszanak. Van, aki már tudni véli a megjelenési dátumot!

Hirdetés

A Bungie emberei között valaki nagyon szeret csacsogni. Még novemberben egy madárka nem kevés részletet csiripelt el a sajtónak. Az akkori infók szerint a Halo készítői nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, minthogy „megalkossanak egy univerzumot, ami olyan mély és szerethető, mint a Star Wars világa” .

Hogy ez sikerül-e, azt holnap fogjuk megtudni, de hála egy rejtélyes, a GameStopnál dolgozó személynek, kiderült, hogy a közösségi kalamajka nem más lesz, mint egy FPS. Egy olyan shootert kapunk, ami a titokzatos forrás szerint „újjáteremti a műfajt és lebontja a határokat az egyjátékos kampány és a versenyszerű többjátékos mód között, keresztezve azokat a közösségi hálókkal”. A jól hangzó marketingszöveghez néhány óra elteltével egy megjelenési dátum is érkezett.

Az újabb pletykát a francia Micromania üzlet indította útjára, akik azt állították, hogy október 6-tól már megvásárolható lesz a játék. A Destiny adatlapja szerint csak Xbox 360-ra fog megjelenni, de ezt is – akár a többit – tessék pletykaként kezelni. A holnapi bejelentésig még semmi biztosat nem tudunk, mindenesetre már tűkön ülve várjuk, hogy képes lesz-e megismételni a Bungie a Halo széria sikerét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)