Hirdetés

Destiny - távozott az egyik kulcsember

|

Egy igazi veterán fejlesztő hagyta ott a Bungie-t és a Destiny-t, méghozzá több mint tíz év után.

Hirdetés

Miután január végén leváltották a Bungie elnökét, a stúdiónak újabb kellemetlen változással kellett szembesülnie, ugyanis egy olyan kulcsfejlesztő lépett ki tőlük, aki már 2003 óta szerves részét képezte a csapatnak és oroszlánrészt vállalt a cég minden azóta megjelent projektjében. 

CJ Cowan LinkedIn profilja szerint 1999 és 2003 között vezető animátorként dolgozott az Interplay-nél olyan projekteken tevékenykedve, mint a Run Like Hell, majd 2003-ban csatlakozott a Bungie kötelékébe. Első munkája a Halo 2 volt "cinematic designer" pozícióban, majd a Halo 3, a Halo 3: ODST és a Halo: Reach átvezetőit rendezte, míg végül a Destiny esetében már a történetért felelős kreatív vezetőként segítette a csapat munkáját. Cowan most Twitteren jelentette be, hogy 13 év után elhagyja a Bungie-t: 

Cowan arról nem beszélt, hogy mik a jövőbeli tervei, viszont ami a Destiny-t illeti, már készül a folytatás, az első rész pedig április 12-én kapja meg következő nagy frissítését

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)