Hirdetés

Destiny - megjelent az utolsó frissítés a régi konzolokra

|

Ennyi volt: a Bungie nem frissíti tovább a Destiny PS3-as és Xbox 360-as változatait, hacsak valami súlyos probléma nem jelentkezik.

Hirdetés

A PlayStation 3 idén tíz éves, az Xbox 360 meg már 11 lesz novemberben. Új játékok csak nagyon elvétve jönnek a két platformra, a Microsoft le is állíttatta előző generációs konzoljának gyártását. Ezzel együtt egyre több játékos pártol át PS4-re és Xbox One-ra, hiszen a két jelenlegi generációs gép ára már egyre inkább elfogadható szinten van (500 GB-os, kifogástalan állapotú One-t már 69 990 forintért is lehet venni), úgyhogy tényleg egyre kevésbé éri meg az elavult platformokat támogatni.

A Bungie sokáig kivárt, de most feladta: a Destiny utolsó Xbox 360-as és PS3-as frissítése , a 2.3.1.0 tegnap jelent meg. A továbbiakban ha valami biztonsági rést felfedeznek, vagy egy funkció nem rendeltetésszerűen működik, jöhetnek új hotfixek, viszont augusztustól már  elköszönhetünk a Festival of the Losttól, a Crimson Daystől, a Sparrow Racing League-től, a Trials of Osiristől és az Iron Bannertől is. Az új kiegészítő, a Rise of Iron természetesen szintén nem jön a konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)