Hirdetés

Destiny - egy csapat lövés és elhalálozás nélkül nyomta le az összes raid bosst

|

Míg egyesek akkor sem tudnak diadalmaskodni, ha minden töltényt beleeresztettek a bossokba, mások késsel is képesek végigjátszani a Destiny raidjeit.

Hirdetés

A héten jön az első Destiny 2 gameplay videó, de szeptemberig még kénytelenek leszünk az első résznél maradni. Aki már nagyon unja, kitalálhat valami izgalmas kihívást, mint GladHeAteHer182 és csapata. 

Hatvan órába telt, de csak sikerült Challenge módban az összes raid bosst úgy lenyomni, hogy nem fogyott lőszer (kivéve ha a boss csak speciális fegyverrel volt sebezhető), és senki nem halt meg. Sok-sok gyakorlás, hosszas tervezés,  hatékony csapatmunka kellett a kivitelezéshez, ráadásul akárhányszor valaki elrontotta (mondjuk úgy, hogy meghalt), újrakezdték. A videó leírásában pontosan részletezik, melyik boss-szal hogyan végeztek. Szép.

És ti hogyan készültök a Destiny 2 megjelenésre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)