Hirdetés

Destiny - végleg benn marad a Sparrow verseny

|

Nagyon sokan szeretik a Sparrow versenyzést a Destinyben, így a fejlesztők úgy döntöttwk, hogy megtartják a módot egész évre. Mondjuk azért nem teljes az öröm.

Hirdetés

A Destiny The Dawning téli eseménye magával hozta a játékosok egyik legjobban szeretett szabadidős mókáját, a Sparrow Racing League-et. A játék producere Scott Taylor megerősítette, hogy a játékmód marad az esemény után is, legalábbis részben.

A The Dawning után a versenyzős játékmód csak privát lobbikban lesz játszható, ami mondjuk azért sokat nem von le az élményből. Szükség is lesz ilyen extrákra, lévén a Rise of Iron után a Destiny most egy hosszú, kevés tartalommal kecsegtető tél elé néz.

Így természetesen nehezebb lesz bekerülni egy meccsre, viszont annak köszönhetően, hogy privát rendszerben elérhetőek maradnak a Sparrow futamok, a játékosok a The Dawning event vége után is teljesíthetik majd a Racing Leaguehez kapcsolódó küldetéseket és gyakorolhatnak a következő szezonra.

A Destiny The Dawning eseménye január 3-án ér véget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)