Hirdetés

Destiny: The Collection - szeptemberben érkezik a Game of the Year kiadás

|

Az utolsó DLC-vel egyidőben jelenik meg az Activision lövöldéjének komplett változata, amely az összes korábbi DLC-t is tartalmazza.

Hirdetés

A Destiny rajongók már epekedve várják a Rise of Iron megjelenését, ami nem is csoda, hiszen a tavaly szeptemberi The Taken King óta nem érkezett kiegészítő a Bungie lövöldéjéhez.

Az Activision amellett, hogy megpróbálja megtartani a játékosait, szeretné azokat is berántani, akik eddig nem ruháztak be a Destiny-be. Éppen ezért érkezik a Destiny: The Collection nevű csomag, amely 60 dolláros áron tartalmazza majd az alapjátékot és az összes kiegészítőt, vagyis a The Dark Below, a House of Wolves, a The Taken King és a Rise of Iron DLC-ket is. A csomag megjelenése az utolsó DLC-vel egyidőben, vagyis szeptember 20-án esedékes.

A kiadó egyben generációváltásra is megpróbálja rábeszélni a játékosokat: azok a PS3-as és Xbox 360-as játékosok, akik megvették a The Taken King kiegészítőt, a Destiny The Collection PS4-es és Xbox One-os változatát digitálisan 40 dolláros áron szerezhetik be. Ez az ajánlat január 31-ig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)