Hirdetés

Destiny - legkorábban egy év múlva kapják meg a PS4-es tartalmakat az Xbox One-os játékosok

|

Bár az eredeti tervek szerint már most élvezhetnék az exkluzív tartalmakat, a Sony és az Activision egy kicsit kitolták az exkluzivitást.

Hirdetés

Bár a Destiny a Sony és a Microsoft konzoljain is játszható, az Activision a PlayStation konzolokat részesíti előnyben. Olyannyira, hogy anno a Microsoft nem is promózhatta a játékot.

A PlayStation 4-es játékosok minden DLC-vel kaptak exkluzív tartalmakat, általában Crucible pályák és különböző fegyverek formájában, amelyek egy év után váltak elérhetővé a zöldeknél. A The Taken Kinges cuccokon az "exkluzív legalább 2016 őszéig" felirat szerepelt, amit most megváltoztattak 2017 őszére.

Úgy látszik a Sony ragaszkodik az ilyen bónuszokhoz, így sikerült rávenniük az Activisiont, hogy tolják ki az exkluzivitást

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)