Hirdetés

Destiny - megszűnik az előző generációs konzolok támogatása

|

Érezhető volt, hogy már nem húzza sokáig ezt a döntést a Bungie. A Rise of Iron kiegészítő megjelenésével egy időben fontos változások lépnek életbe.

Hirdetés

A Bungie bejelentette azon frissítés pontos dátumát, mely után a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as masinákat "Legacy Console"-nak nyilvánítják, vagyis ezeken a gépeken augusztus 16. után komoly változásokra számíthatnak a Destiny játékosai.

Nem elég, hogy az előző generációs konzolokat használó játékosok még a Rise of Iron menő páncéljait sem viselhetik, a Destiny számos más eleméből is kimaradnak a jövőben. A játék továbbra is elérhető lesz a régebbi konzolokon, de a változások következtében nem vásárolhatnak silvert és a live eventekből is kimaradnak azok, akik még előző generációs gépen kalandoznak a Destiny világában. Aki emellett mindkét konzolon játszik, annak végre kell hajtania egy Account Importnak nevezett folyamatot, mely következtében kettéválik a különböző generációkon a fejlődés. Az augusztusi váltás időpontja azok számára is fontos, akik csak PlayStation 4-en vagy Xbox One-on játszanak, ugyanis nekik is végre kell hajtani ezt az importálást, mivel csak ennek segítségével folytathatják a játékot.

A változások teljes listája a Bungie oldalán elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)