Hirdetés

Újabb PS2-es klasszikus költözhet PS4-re

|

A PEGI és az ESRB adatbázisában is felbukkant a Destroy All Humans 1-2 PlayStation 4-es verziója, amely nem jelenthet mást, minthogy a THQ Nordic bejelentésre készül.

Hirdetés

A Nordic Games - pardon, már THQ Nordic - nem véletlenül zsebelt be annyi IP-t a múltban, mindegyikkel komoly tervei vannak. Közöttük volt a Destroy All Humans! első és második része is, amelyekkel kapcsolatban lehet, hogy már a következő napokban bejelentést kapunk.

A THQ Nordic jelenleg annyi címmel zsonglőrködik, hogy észben tartani is sok lenne, így a Destroy All Humans! feltámasztása is meglepetésként érheti azokat, akik nem követik nyomon a vállalat törekvéseit. Most a korhatárbesorolásért felelős szervezetek, úgy mint az ESRB és az európai PEGI adatbázisában egyaránt felbukkant a Destrony All Humans! és a Destroy All Humans! 2 PlayStation 4-es változata. 

Kíváncsian várjuk, hogy mikor ejtik meg a bejelentéseket, hiszen a Pandemic Studios 2005-ben debütált akció-kalandjátéka kifejezetten szórakoztató volt, jó lenne felújított köntösben nosztalgiázni, akárcsak a Titan Quest esetében. A játékmenet során egy nagyon gonosz, Crypto névre hallgató marslakót irányítunk, aki hasonlít a Támad a Mars! marslakóira, mind kinézetben, mind mentalitásban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)