Hirdetés

Detroit: Become Human - androidok vannak benne, de nem sci-fi

|

David Cage, a tegnap bejelentett új Quantic Dream játék, a Detroit: Become Human rendezője egy videóban megválaszolt néhány kérdést.

Hirdetés

A Kara demóból teljes játékká fejlődött Detroit: Become Human akár a mi világunkban is játszódhatna, mert semmi olyan nincs benne, ami napjainkban - akár csak kezdetleges szinten is - ne létezne.

Fontosnak tartotta ezt kiemelni David Cage, a játék rendezője. A Detroit ugyanis nem egy sci-fi, és ha újra megnézzük a trailert, láthatjuk, hogy igazából tényleg semmi elképzelhetetlen nincs benne. Androidok léteznek (bár forgalomba még nem kerültek, nem olyan fejlettek, mint a játékban, és egyelőre nem arra használjuk őket, amire az elképzelt jövőben fogjuk), a város pedig egész egyszerűen futurisztikus. Épp ettől lesz csodálatos. Ha többet akartok tudni arról, hogy mi a Quantic Dream elképzelése és célja, nézzétek meg a videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)