Hirdetés

Detroit: Become Human - David Cage mesél a történetről

|

A Detroit: Become Human írója és rendezője osztott meg néhány újdonságot a rajongókkal.

Hirdetés

David Cage olyan játékokat tett le az asztalra, mint a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls vagy épp a Fahrenheit, így ha valaki, hát ő tudja, mi kell egy fantasztikus sztori-orinentált játékhoz.

A Quantic Dream alapítója most készülő játékukról, az E3-on is nagy sikert arató Detroit: Become Humanről mesélt egy kicsit. Az interjúból megtudtuk, hogy minden karaktert az őt alakító színészről mintáztak, és gyakorlatilag az egész játékot motion capture segítségével rögzítették. Hogy a lehető legvalósághűbb eredményt kapjuk, egy teljesen új motor dolgozik a játék alatt, amit a Detroit igényeinek megfelelően alakítottak ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)