Hirdetés

Detroit: Become Human - nagyon úgy tűnik, hogy idén jön

|

A Sony összeállított egy videót, amiben a 2017-ben megjelenő PlayStation-exkluzívokat láthatjuk. A Detroit is helyet kapott benne.

Hirdetés

Sok érdekes játékot mutatott be a Sony az idei E3-on és a PlayStation Experience-en, de ezek jó részére legalább 2018-ig várnunk kell. 

A God of War, a Death Stranding, a The Last of Us Part II és a Days Gone például nagy eséllyel nem fog idén megjelenni, de azért így sem unatkozunk majd.

Az alábbi videó két percben foglalja össze, mit kapnak idén a PlayStation-tulajok. Feltűnik benne a márciusra dátumozott Horizon Zero Dawn, az év első felében érkező Gran Turismo Sport, a PC-re is megjelenő Hellblade, az érdekes képi világú Drawn to Death, az Uncharted 4 kiegészítője, a The Lost Legacy, a Quantic Dream újdonsága, a Detroit: Become Human, a Matterfall, Gravity Rush 2, a Nier: Automata, a Nioh, a Yakuza 0, a Wipeout: Omega Collection, az MLB: The Show 17, a New Everybody's Golf, a Dreams, a Pyre, a Persona 5, a World of Warriors, a Nex Machina, a Knack 2, a felújított PaRappaTheRapper,  illetve a VR-os Farpoint és Starblood Arena.

Melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)