Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - 6 perc új videó, és minden a gyűjtői kiadásokról

|

A történet, a világ, és Jensen új augmentációi - hangulatos videóban mutatja meg magát ismét a Deus Ex: Mankind Divided.

Hirdetés

Még augusztusig várnunk kell a Deus Ex: Mankind Divided megjelenésére, de egyelőre úgy tűnik, megéri.

Az Eidos Montréal sorozatának újabb része várhatóan felülmúlja majd a Human Revolutiont, pedig már azzal is sikerült pár új rajongót nyerni, és a régieket visszacsábítani. A főszereplő, Adam Jensen egy csomó új képesség birtokába jut, amiket egyébként korábbi videókban már láthattunk, viszont a fenti anyagban mindegyik szerepel. Megnézhetjük továbbá a világ különböző pontjait, Jensen lakását, az ellenfeleket, és röviden összefoglalják, miért harcol emberünk, és mi történt a világban pontosan. A második felére némi gameplay is jutott.

A játék több különleges kiadásban is megvásárolható lesz. Az előrendelőknek és a korai vásárlóknak járó Day One Edition tartalmaz egy extra küldetést, különböző játékbeli tárgyakat, digitális artbookot, novellát és képregényt, valamint egy betétdal samplert, de aki ennél is többet akar, a Collector's Editionnel ezek mellé még egy egyedi dobozt, egy 23 cenits Adam Jensen figurát, egy 48 oldalas művészeti könyvet és egy steelbookot is kaphat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)