Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - akár ki is dumálhatod magad a bossharcokból

|

Az Eidos Montreal elkötelezett, hogy mindhárom, a Deus Ex: Mankind Dividedben megjelenő játékstílust végig követhessük a játék során. Vagyis ha nem akarunk lőni, nem fogunk lőni.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Deus Ex: Mankind Divided nem csak a külsőségek szempontjából hagy fontos választásokat a játékosokra, mint hogy milyen legyen a gyűjtői kiadás, a fejlesztők komolyan veszik azt is, hogy a játékban is többféle különböző játékstílust támogatnak majd. Ráadásul a választott megoldásunkat végre az összes bossharc során is megtarthatjuk.

"A Human Revolutionben a dizánj miatt a főellenség mindig meghalt az átvezető animációban" - tért ki a Deus Ex-sorozat előző részére a narratív direktor, Mary DeMarle. "De ezt helyrehoztuk a Missing Link DLC-ben, és továbbfejlesztjük ebben a játékban" - ígérte az Eidos munkatársa. Ez pedig azt jelenti, hogy nem kell megölnünk a Mankind Divided bossait, hanem ahogy a játék egészében, itt is választhatjuk a lopakodást, és az újonnan nagyobb hangsúlyt kapó verbális megoldást is, ami azt jelenti, hogy párbeszédek segítségével is megoldhatjuk a főellenségekkel való összeütközésünket.

Ahogyan azt az E3 idején már megmutatta a csapat, a párbeszédek során a karakterek hozzáállását Jensenhez nagyban befolyásolja majd, melyik stílust követtük a játék korábbi részeit játszva. Így minden bossfight kimenetele, és hogy miként is bántunk el el kulcsfontosságú karakterrel, fontos lehet a folytatást illetően. 

Ti harcolni, lopakodni, vagy dumálni fogtok leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)