Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - egy teljesen más játék is lesz a játékon belül

|

A Deus Ex: Mankind Divided Breach módja egy kicsit a Volume című játékhoz hasonlít, és kevésbé lesz komplex, mint a fő szál.

Hirdetés

Tegnap este az új Mankind Divided gameplay videóval és a Deus Ex GO-val együtt mutatkozott be a Breach, amivel lazíthatunk majd a komolyabb bevetések között. 

A játékmódban a Deus Ex játékok alapjait veszi át, lopakodunk, akciózunk, de egy háromszögekből összeállt figurát irányítunk egy virtuális térben. Rövid kihívásokat kell teljesítenünk azzal a céllal, hogy a Palisade Property Bank szervereiről adatokat szerezzünk, majd megbuktassuk a nagyvállalatot. A feladat teljesítése egyre nehezebb, lövegek, drónok állhatják utunkat. Megszerzett kreditjeinkből fegyvereket vehetünk és fejleszthetünk. Fent megnézhetitek videón, aztán mondjátok el, kipróbáljátok-e, vagy maradtok inkább az alapjátéknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)