Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - a megjelenéskor nem lesz DirectX 12 támogatás

|

A korábbi híresztelésekkel ellentétben a Deus Ex: Mankind Divided a megjelenéskor mégsem támogatja a DirectX 12-t, de pánikra semmi ok, nem olyan nagy a baj.

Hirdetés

Az Eidos Montreal a játék Steames aloldalán jelentette be, hogy szükségük van még egy kis időre, ezért egyelőre be kell érnünk a DirectX 11-es változattal.

Szerencsére nem olyan szörnyű a helyzet, hiszen nem az egész megjelenést tolják el, és egyébként sem kell sokáig várunk, hiszen ha hihetünk a nyilatkozatnak, akkor szeptember 5-én élesítik is a DirectX 12 támogatást, így alig két hetet csúszik a dolog.

Persze néhányan azonnal hangot adtak nemtetszésüknek, voltak akik azt állították, kizárólag ezért rendelték elő a játékot, a stúdió pedig csalódást okozott.

Azért remélhetőleg majdcsak túléljük valahogy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)