Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - újra megmutatja magát (videó)

|

Jó ideje nem hallottunk a hónapok múlva megjelenő Deus Ex: Mankind Divided felől, de most végre ismét láthatjuk mozgásban, még ha csak egy kicsit is.

Hirdetés

Adam Jensen visszatérése felettébb ütősnek ígérkezik, az eddig látottak alapján biztosan nem fog csalódást okozni a Deus Ex: Manking Divided sem a játékmenet, sem a történet, sem a látvány terén és várhatóan a PC-s verzióval sem lesznek olyan gondok, mint a Batman: Arkham Knight és a Dark Souls III esetében, elvégre kiemelt fontosságú a fejlesztők számára. 

Miután már régóta nem hallottunk a Deus Ex: Mankind Divided felől, nagyon megörültünk neki, hogy az Autodesk új videójában szerepet kapott a játék készítése és a fejlesztőcsapat stúdiója, amelyről többek között az Eidos Montréal vezetője, David Anfossi mesél kicsit bővebben is: 

A Deus Ex: Mankind Divided megjelenése egy korábbi csúsztatásnak köszönhetően augusztus 23-án várható, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)